Fr

23 Oct - 1 Nov

LÄSLOV MED MYSRYS

event

Teaterföreställningar på Alfons Åbergs Kulturhus under hela höstlovet.

Under läslovet flyttar små spöken, fladdermöss och spindlar in lite varstans i huset. Det myser, ryker och pyser mer än vanligt och självklart möter du Alfons i dagliga teaterföreställningar och högläsning med spök- och MysRys tema.

Alla är välkomna att ta del av aktiviteter som ingår i entréavgiften. Läslov med MysRys pågår hela lovet där allt ifrån högläsning, teater, experiment och filmvisning står på schemat. Dessutom är Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg fyllt av aktiviteter som har med kultur, barn och deras utveckling att göra. Självklart möter du Alfons i deras dagliga teaterföreställningar med spök och MysRys tema. Det blir lagom läskigt i Alfons anda.

Alla barn förtjänar att få en bra start i livet. Att kunna läsa är en av nycklarna. Läsförmågan främjas av högläsning och det kan man aldrig börja för tidigt med. Högläsningen hyllas och knyter an till Läsrörelsens Läslov och Göteborgs satsning Staden där vi läser för våra barn.

Antalet besökare är begränsat. Alla behöver förboka, även du som redan har ett årskort eller förköpt biljett. Förboka här.

Alfons Åbergs Kulturhus