Affärsnätverk Göteborg

Välkommen till vårt växande nätverk i hjärtat av Göteborg, en plats där över 500 medlemmar redan finner gemenskap och nya möjligheter. Innerstaden Göteborg är inte bara en förening utan också ett kraftcentrum där samverkan och framåtblickande utveckling går hand i hand.

Ett affärsnätverk i Göteborg för er som vill skapa en bättre stadskärna

Det är platsen för er som inte bara vill knyta affärskontakter, utan också bidra till en blomstrande och attraktiv stadskärna full av liv. Vår förening är mer än bara en samlingspunkt; det är en plattform för samverkan och utveckling. Vi arbetar tillsammans för att göra innerstaden till en plats där företagare, besökare och göteborgare kan känna sig välkomnade och inspirerade.

Vårt engagemang stannar inte vid affärsmöjligheter. Vi är också hängivna till platsutveckling och satsar på initiativ som gör vår stad renare, snyggare och mer välkomnande. Varje medlemsföretag är en del av denna resa och har möjlighet att bidra aktivt till att förbättra vår gemensamma miljö.

Fokusområden för oss är följande:

  • Community och gemensam röst
  • Platsutveckling och platsskapande aktiviteter
  • Rent, snyggt och tryggt

Vad ingår i ett medlemskap?

Hos oss får ni tillgång till några av de mest givande sammanhangen i Göteborgs stadskärna: mötesplatser, kunskapslyftande utbildningar och en digital plattform där er röst och ert företag kan ta större plats. 

På plattformen kan ni lyfta fram era tjänster och produkter, samtidigt som ni håller er uppdaterade om det senaste inom Innerstaden Göteborgs nätverk och område. 

Läs mer om förmånerna nedan.

Nätverksträffar som skapar affärer

Våra träffar är hjärtat i verksamheten – en plats där affärer och vänskap blomstrar sida vid sida. Genom dessa sammankomster får ni som medlem möjlighet att möta andra drivna verksamheter, dela med er av era erfarenheter och kanske till och med finna nya samarbetsvägar. Tillsammans utforskar vi olika perspektiv, lär oss av varandras framgångar och utmaningar, och öppnar dörren för nya, spännande affärsmöjligheter.

Nätverksträff för Göteborgs Innerstad

Varje träff är unik med sitt innehåll och sina deltagare, men gemensamt är den värme och det värde de ger. Oavsett om ni är nya i spelet eller rutinerade affärsrävar finns det alltid något att hämta – nya insikter, nya kontakter eller kanske en ny vän.

Oroa dig inte, det finns inget tryck eller krav på att delta. Din närvaro är alltid uppskattad, när du vill och kan. Vi tror nämligen på friheten att välja de tillfällen som passar just dig och din verksamhet bäst.

Så kom som ni är, och bli en del av våra nätverksträffar där vi tillsammans stärker både näringslivet och varandra.

Workshops och utbildningar

Om ni sätter ett stort värde på personlig och professionell tillväxt, då finner ni en skattkista i vårt nätverk. Specialister från diverse branscher kommer till tals och delar med sig av sina kunskaper genom workshops/utbildningar, vilket ger er en unik möjlighet att finslipa färdigheter eller bredda era kunskapsområden. Varje tillfälle är mer än bara en utbildning; det är en plattform för samtal, en chans att fråga, lära och inspireras.

Ni har även möjlighet att erbjuda egna workshops/utbildningar till medlemmarna. Om utbildningen som erbjuds är kostnadsfria eller inte bestämmer ni själva, de flesta erbjuds gratis inom nätverket.

Workshop/utbildning inom nätverket Göteborgs Innerstad

Synlighet i Innerstadens kanaler

För er som vill öka er synlighet och nå ut i bruset erbjuder vårt nätverk en gyllene möjlighet. Vi förstår vikten av att vara synlig och hur det kan påverka er affärsverksamhet. Därför lyfter vi aktivt fram våra medlemmar genom att dela era nyheter, framgångar och evenemang, inte bara på vår interna medlemsplattform utan också på våra sociala medier.

Tänk er att era uppdateringar och framsteg når ut till ett bred publik i Göteborgs stadskärna, både inom och utanför nätverket. Vår plattform fungerar som en språngbräda där ni avgör själva hur aktivt ni engagerar och delar med er. Med närvaro i våra kanaler kan er företags berättelse och erbjudanden nå nya ögon och öron, vilket kan öppna dörrar till nya möjligheter och samarbeten.

Att bli medlem hos oss innebär att ni får en extra skjuts i att nå ut och att ert budskap får uppmärksamhet i ett brett nätverk. Vi står redo att hjälpa er att glänsa!

Vår exklusiva medlemsplattform

I Innerstadens medlemsplattform kan ni ta del av alla kommande events, utbildningar/workshops och nyheter om både medlemsföretag men också om innerstaden Göteborgs utveckling och pågående arbete.

Plattformen är mer än bara en informationskälla – den är skapad för att vara interaktiv och användarvänlig. Som medlem är ni välkomna att aktivt bidra med eget innehåll. Har ni spännande nyheter att dela med er av? Vill ni erbjuda något unikt till andra medlemmar? Här kan ni posta egna meddelanden och specialerbjudanden, vilket ger en extra dimension till ert medlemskap och skapar värde för hela vårt nätverk.

När det gäller kommande evenemang och lärorika utbildningar, är det bara ett par klick bort att anmäla sig. Vår plattform gör det enkelt för er att planera, delta och engagera sig i det som intresserar er mest.

I denna dynamiska miljö är ni aldrig mer än ett stenkast från nästa affärsmöjlighet eller lärande erfarenhet. Välkommen till en plattform där både ni och Göteborgs innerstad kan utvecklas tillsammans.

Innerstaden Göteborgs Presentkort

Extra klirr i kassan! Har ni ett företag på gatuplan? Anslut er till vårt populära presentkortsystem som berikar kundernas köpupplevelse.

Ta chansen och erbjud era kunder att betala med Innerstadens presentkort, anslutet till ca 180 verksamheter inom stadskärnan. Allt från butiker, salonger, restauranger, hotell och upplevelser i innerstaden.

Innerstaden Göteborgs Presentkort

Evenemang i Göteborg

Genom att vara medlem hos oss får ni chansen att delta i publika evenemang som arrangeras i innerstaden, men också möjlighet att skapa och bidra med era egna idéer och projekt. Vi vill synliggöra och främja kreativitet, gemenskap och initiativ.

Genom att vara en del av nätverket får ni chansen att synas och bli en del av våra lokala events så som Barnens Dag, Julskyltningstävling, Urban Run, Hittaut Göteborg med flera. 

Medlemsfavörer

Våra medlemmar har den unika möjligheten att inte bara ta emot, utan även erbjuda specialerbjudanden inom nätverket. Dessa kan variera från rabatter på tjänster till specialpriser på luncher och andra produkter.

Denna plattform är designad för att ge tillbaka till de som bidrar till nätverkets och Göteborgs dynamik. Genom att lägga upp och dra nytta av erbjudanden, stärker vi inte bara affärsrelationer utan även den lokala ekonomin. Tillsammans skapar vi ett ekosystem där vi inte bara möts för att nätverka, utan också för att ge och få konkreta värden som gynnar oss alla.

Platsutveckling och trygghet

Att vara medlem i vårt nätverk innebär att ni är en viktig del i arbetet för en pulserande innerstad full av liv och rörelse. En stad som också är ren, snygg och trygg för alla som befinner sig där. Ert medlemskap är en investering i framtiden – det ger er möjlighet att påverka och stödja initiativ och projekt som direkt förbättrar Göteborgs hjärta. 

Varje initiativ och projekt vi tar del av och stödjer syftar till att höja göteborgarnas gemensamma vardagsrum – innerstaden. Vi arbetar för att göra stadskärnan till en plats där invånare, besökare och verksamma kan känna stolthet och trygghet.

Genom att engagera er i vårt nätverk bidrar ni inte bara ekonomiskt; ni är med och skapar förändring. Tillsammans formar vi en innerstad som välkomnar alla – en plats där vi alla vill leva, arbeta och glädjas.

Vilka är medlemmar i nätverket?

Vi är stolta över att samla en skiftande skara medlemmar, allt från fastighetsägare till butiker, restauranger, hotell och kreativa byråer och IT-företag. Läs gärna mer om medlemmarna på vår medlemssida. Och kom ihåg, ni behöver inte vara baserade i stadens centrum för att vara med – vårt partnerprogram välkomnar alla.

Om ni är redo att spela en aktiv roll i Göteborgs framtid och vill ansluta er till ett nätverk av likasinnade individer och företag, är det enkelt att komma igång. Besök vår medlemssida och fyll i formuläret. När ni har skickat in ansökan kommer vi att kontakta er för att diskutera nästa steg och hur ni bäst kan dra nytta av medlemskapet.

Vi ser fram emot att välkomna er och utforska hur vi tillsammans kan arbeta för en mer sammanlänkad, kreativ och blomstrande stadskärna i Göteborg. Din röst är viktig för oss, och tillsammans kan vi göra stor skillnad.

 

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.