Barnens Dag 2023

Text

Säkra er plats i programmet 2023

Efter förra årets succé gör vi det igen! Lördag 6 maj bjuder vi in till Barnens dag 2023. Fokus i år är barns rättigheter, hållbarhet och miljö samt barns hälsa och rörelse. Barnens dag arrangeras tillsammans med Sverige för UNHCR som kommer att ha en central roll i årets evenemang. Syftet med dagen är att ge alla barn en alldeles speciell upplevelse med massa roligt att göra och samtidigt visa upp det unika utbudet i Göteborgs innerstad.

Säkra er plats i programmet
Inför årets evenemang har vi sett ett rekordstort intresse att delta. 2022 hade vi över 155 000 besökare. Nå ut till många nya kunder och gäster genom att medverka under dagen. Som deltagare syns ni med ett eget inlägg i Innerstadens sociala medier, hemsida och i programmet – digitalt och i tryckt format (om 30 000 exemplar) som delas ut under evenemangsdagen. Många företag har redan anmält sig och meddelat sin programpunkt. Missa inte chansen att medverka under årets mest glädjefyllda dag!

ANMÄLAN HÄR!

Nyfiken på att bli partner till Barnens dag 2023?
Som partner får ni mer synlighet i alla våra kanaler och en garanterad evenemangsyta på en av våra mer centrala evenemangsplatser. Kontakta elin@inspiraprojects.se för mer information och intresseanmälan.

Lördag 6 maj

  • Lördag 6 maj, kl 10.00-17.00
  • Sverige för UNHCR är årets huvudpartner
  • Ledord: Glädje – Omtanke – Hållbarhet
  • Fokus på barns rättigheter, miljö & hållbarhet samt barns hälsa
  • Tiotusentals besökare från Göteborg och kringliggande kommuner
  • En heldag med barnen och barnperspektivet i centrum
  • Minst 120 programpunkter
  • Spännande aktiviteter för familjen, både stora och små
  • Minst 10 evenemangsplatser (b.la. Gustaf Adolfs torg, Kungsportsplatsen, Kungstorget, Domkyrkoplan, Esperantoplatsen, Bältesspännarparken, m.fl.)

Tack för Barnens Dag 2022

Tack till alla besökare och aktörer som bidrog till en fantastisk Barnens Dag 2022! Lördagen den 14 maj bjöd vi in till en oförglömlig dag i Göteborgs innerstad.

Barnens dag var ett inkluderande evenemang som hade något för alla. Med minst 100 programpunkter och 16 evenemangsplatser bjöds det på livemusik, barnteater, lekland, idoler och en massa andra spännande aktiviteter för hela familjen. Evenemangets ledord är glädje, omtanke och hållbarhet. Innerstaden Göteborg belyste i år barnens rättigheter och barnkonventionen tillsammans med UNICEF Sverige. 

SE PROGRAMMET FÖR BARNENS DAG 2022 HÄR!

Text

Elin Dahlbäck

Projektledare Barnens Dagelin@inspiraprojects.se0736004468