Bli medlem

Innerstaden Göteborg erbjuder ett starkt affärsnätverk i Göteborg med tillgång till företagsutbildningar, nätverksevents, medlemsförmåner och mycket mer. Vi är en enad röst som tillsammans utvecklar Göteborgs innerstad. Gör som över 500 andra företagare i innerstaden och gå med i nätverket!

Kontakta oss och bli medlem

Det här får du som medlem

NÄTVERKET
Bli en del av ett brett nätverk i stadskärnan. Vi bjuder in till nätverksträffar, events och digitala seminarier. Utöka ditt kontaktnät i Göteborg och håll koll på vad som är på gång i ditt område.

UTBILDNINGAR OCH WORKSHOPS
Ta del av regelbundna utbildningar och workshops. Vi erbjuder också en digital utbildningsplattform ”Citykompetens” med kurser inom Instagram, Facebook, Visual Merchandising, Google och Tripadvisor m.m.

VARA MED OCH PÅVERKA
Innerstadens gemensamma röst hörs och syns i många sammanhang. Vi för våra medlemmars talan och arbetar tillsammans för att skapa Sveriges mest välkomnande mötes- och handelsplats som erbjuder unika upplevelser. Som medlem har du möjlighet att tycka till och påverka utvecklingen i Göteborgs innerstad.

SYNLIGHET I INNERSTADENS KANALER
Som medlem erbjuds ni synlighet i sociala medier, hemsida, nyhetsbrev, intranätet samt lokala och nationella kampanjer.

INTRANÄTET CHAINELS
Chainels är ett intranät (webbplats och app) för Innerstaden Göteborgs medlemmar. Ni får ett eget konto och möjlighet att följa nyheter i området och kommunicera med nätverket på plattformen.

RENT, SNYGGT OCH TRYGGT
Innerstadsvärden ser till att området är rent och snyggt. Under vintersäsongen lyser vi upp innerstaden med vacker belysning, stora hjärtat och gör det julfint på Kungstorget. Vi har runt 20 blomkrukor i området som vi löpande ser efter och planterar nytt efter säsong. Trygghet är en förutsättning för en attraktiv stad. Vi erbjuder därför nattbevakning via Securitas och projektleder Purple Flag för att skapa trygghet och trivsel i Göteborg city.

PLATSUTVECKLING
Innerstaden jobbar aktivt med platsutveckling i flera områden och samverkar med fastighetsägare, Göteborgs Stad och våra medlemmar för att skapa en attraktiv stadskärna. Platsen ska bjuda in till besök och vara ett trivsamt rum att vilja vistas i och återvända till. Som medlem får du bland annat tillgång till flödesstatistik i innerstaden. Vi smyckar även området efter säsong, t.ex. med sommarvimplar, belysning, selfieinstallationer och mycket annat.

EVENEMANG I GÖTEBORG
Möjlighet till medverkan i aktiviteter och event som genomförs i Göteborgs innerstad så som Barnens Dag, Julskyltningstävling, Urban Run, Hittaut m.fl.

MEDLEMSFAVÖRER
Medlemsfavörer är erbjudanden som Innerstaden Göteborgs medlemmar ger varandra. Medlemsfavörerna kan nyttjas genom att visa upp erbjudandet i Chainels-appen.

INNERSTADENS PRESENTKORT
Extra klirr i kassan! Innerstadens presentkort är en uppskattad produkt som knyter kunden till vårt område. Det är helt kostnadsfritt för medlemsverksamheter att ansluta sig som mottagare.

Samverkan i stadskärnan

Läs mer

Medlemsfavörer

Läs mer

Medlemplattform

Läs mer

Gå med i Sveriges största centrumförening

Vi är över 500 företag som arbetar för en trygg, trivsam och attraktiv innerstad. Tillsammans skapar vi möjligheter och utvecklar Göteborgs stadskärna för göteborgare, besökare – och framtiden.

Fokusområden för arbetet:

  • Community och gemensam röst
  • Platsutveckling
  • Rent, snyggt och tryggt

Innerstaden Göteborg ideell förening
Föreningen Innerstaden Göteborg är en opartisk, icke vinstdrivande centrumförening som genom sitt servicebolag Innerstaden Göteborg AB driver sin verksamhet.
I samverkan med Göteborgs Stad erbjuder Innerstaden Göteborg en samverkansplattform för närmare 500 anslutna företag och samarbetsparter. Samverkan skapar mervärde och är det fundament som Innerstaden Göteborg utgår ifrån i sitt arbete.

Kontakta oss för mer information

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.