Medlemsberättelse-Galleri Home Design

Text

Galleri Home Design är en exklusiv specialiserad återförsäljare av orientaliska mattor, heminredning och autentiska hantverk beläget på Kungsgatan. Det nya konceptet är ett kreativt, nytänkande projekt uppbyggt av tre systrar med internationell bakgrund och olika erfarenheter. Ambitionen med Galleri Home Design är att erbjuda hantverk i olika former till hemmet. Med butikens tidigare välkända historik av orientaliska mattor sedan 30+ år tillbaka, vill systrarna lyfta fram olika konstformer tillsammans med dessa mattor – med fokus på naturliga material och råvaror.

 – Hos oss hittar kunder inspiration, värme och cool design i högsta kvalitet med hållbarhet i hjärtat av verksamheten. Vi bubblar med nya idéer och älskar att testa nya koncept! Hos oss önskar vi att man alltid blir positivt överraskad – kanske att man sitter kvar för en kopp kaffe och bara njuter av den mysiga tillvaron, berättar Sahar Hariri från Galleri Home Design.

Sahar Hariri (längst till höger) driver verksamheten med sina två systrar.

Galleri Home Design har utöver sin dagliga verksamhet även aktiverat sig genom att bjuda in till event som både allmänheten och Innerstadens medlemmar välkomnats till.

– Med den senaste multisensoriska utställningen ’Aromlandskap’, förde Galleri Home Design samman olika former av konst i de fina lokalerna och arrangerade en unik utställning med livemålning.

Satsade på att nå ut i Göteborgs nätverk

Verksamheten slog upp dörrarna på Kungsgatan 2022 och beslutade snabbt att gå med som medlem i föreningen Innerstaden Göteborg.

– Efter första träffen med Jenny Schmidt från Innerstaden i mars 2022 kändes det självklart för oss att bli medlemmar. Vi var en nystartad verksamhet som ville vara aktiva i Göteborgs näringslivs ’community’ och nå ut till ett brett nätverk. Vi har haft en väldigt bra och positiv relation med Innerstadsteamet, kommunikationen är alltid öppen och vänlig! Alla evenemang och aktiviteter är alltid välorganiserade och alltid ett nöje att närvara, säger Sahar.

Vinnare av Innerstadens Julskyltningstävling 2022

Galleri Home Design deltog i Innerstadens traditionsenliga Julskyltningstävling 2022 och efter att röster från allmänheten och Innerstadens jury räknats stod det klart att de tagit hem vinsten i kategorin ”fristående butik”.

– En speciell erfarenhet är förra årets julskyltningstävling (som vi stolt vann!). Det tillät oss att visa upp oss själva i en väldigt trevlig och engagerande miljö bland kunder, grannar och andra medlemmar. Genom en rolig aktivitet kunde vi nå ut till ett brett nätverk och locka en stor publik, samtidigt som vi förde ljus och mys till Kungsgatan!

”Innerstaden erbjuder ett brett spektrum av möjligheter att få nya affärsrelationer och synas i stan.”

Branschöverskridande samverkan

– Vi är mycket glada av att vara en del av Innerstaden och hoppas på att fler verksamheter lyfts fram där vi kan samarbeta ännu mer och göra Göteborg ännu mer attraktivt för våra verksamheter och kunder. Vi vill också lyfta företagsutbildningarna och nätverkseventen som Innerstaden arrangerar; dessa blir ett utbyte av erfarenheter mellan olika branscher och individer och det uppskattas stort av vårt team, säger Sahar. 

Har du några tips eller råd till andra som överväger att bli medlem?

– Vi hade absolut rekommenderat en ny verksamhet att bli medlem. Innerstaden erbjuder ett brett spektrum av möjligheter att få nya affärsrelationer och synas i stan, det är dock viktigt att man själv är aktiv och engagerar sig i nätverket.

 

Läs mer om Galleri Home Design här!

Foton: Galleri Home Design

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.