Kaserntorget

Mitt i centrala Göteborg ligger Kaserntorget som en naturlig knutpunkt mellan Magasinsgatan och Kungshöjd. Här har musiken satt sin tydliga prägel genom åren genom till exempel musikaffären MUG, men här finns även caféer som tar kaffe på största allvar och inspirerande inredningsbutiker. På 1800-talet var Göta artilleriregemente förlagt på torget, men numera är det umgänget och shoppingen som smäller högst. 

Sofacompany  
Hos Sofacompany hittar du danska designmöbler av hög kvalitet. Här finns soffor, fåtöljer och lampor i såväl traditionella som mer lekfulla designer, det finns helt enkelt något för alla. Träd in i Sofacompanys showroom och låt dig inspireras och få tips och råd från den trevliga personalen. 

Kaserntorget 5, sofacompany.com 

Floramor & Krukatös  
Att kliva in hos Floramor & Krukatös är som att träda in i ett parallellt universum som står i blom året om, det är verkligen en butik för såväl sinne som hem. I den grönskande butiken hittar du allt ifrån växter, snittblommor och buketter till belysning, speglar, trädgårdsredskap, och inredning. Personalen har gröna fingrar och ger mer än gärna råd kring hur du bäst tar hand om ditt senaste tillskott till hemmet.  

Kaserntorget 8, floramorochkrukatos.se  

MUG – Musik utan gränser  
MUG har varit en oas för såväl rockstjärnor som musikentusiaster i över 40 år. Butiken har ett brett sortiment inom allt som rör musikproduktion och servar såväl nybörjaren som den rutinerade musikern. Här hittar du personal med kunskap från båda sidor av disken som ser till att du får rätt hjälp oavsett om du ska stå på scen på Ullevi eller ta dina första gitarrlektioner.  

Kaserntorget 9, mug.se  

På Kaserntorget hittar du även: 
BabyWorld 
Lloyds Apotek