Lediga tjänster

Medlemsrekryterare

Vi är Göteborgs hjärta. Innerstaden är en centrumorganisation med fler än 500 verksamheter som verkar för en trygg, inbjudande och pulserande innerstad. Genom gemensamma satsningar och nätverkande formar vi den stadskärna vi vill ha: En plats full av liv – nu och framåt.

I rollen som medlemsrekryterare är du en viktig länk mellan Innerstaden och medlemsföretagen. Din huvudsakliga uppgift är att knyta nya medlemmar till Innerstaden och etablera nya kontakter inom tjänstesektorn.

Du som söker

Vi tror att du som söker älskar Göteborg och människor. Du är proffs på att underhålla nya som gamla kontakter. Därtill är du van att arbeta självständigt och driva egna säljprocesser från början till avslut. Du har en egen stark drivkraft och kommunicerar övertygande Innerstaden Göteborgs erbjudande till potentiella medlemsföretag.

Du är analytisk, kreativ och har en väl utvecklad förmåga att lyssna och förstå behov. Detta gäller såväl externt hos våra befintliga medlemmar och presumtiva medlemmar, som internt inom den egna organisationen- Allt för att säkerställa största möjliga medlemsnytta. Dessa egenskaper tillsammans med kommunikativ förmåga och hög social kompetens bidrar till lyckade resultat.

Utbildning och erfarenhet

• Du har eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring, kommunikation eller liknande.

• Tidigare erfarenhet av sälj, relationsbyggande inom B2B-sektorn och/eller tjänsteförsäljning är meriterande.

• Du har goda kunskaper i Office365.

Vårt erbjudande

Du blir en del av vårt kreativa och dynamiska team som har kul tillsammans. Vi är ett litet kontor med en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. För att trivas bör du tycka om att arbeta med höga ambitioner. Din vardag blir spännande och omväxlande med varierande arbetsdagar, högt tempo och kontor med bästa läget i stan – Vallgatan!

Anställningen är en projektanställning på del-/heltid med en inledande provanställning om 6 månader.

Skicka ansökan innehållande personligt brev och CV snarast vi e-post. Skriv ”Medlemsrekryterare” i ämnesraden.

Vi kallar fortlöpande till intervjuer för tillträde snarast. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Jenny Schmidt
Medlemsansvarig
jenny.schmidt@innerstadengbg.se 
0709632370

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.