fr

15 dec - 22 dec

En julsaga – GöteborgsOperan

00:00:00event

Familjemusikal baserad på Dickens klassiska berättelse. Musikal i en akt av Tobias Ahlsell, David Lundqvist och Anders Wängdahl baserad på en novell av Charles Dickens. 

En hjärtevärmande julmusikal för hela familjen! 

”En vacker, fängslande föreställning för barn och vuxna.”
– Publikkommentar 

Gniden, snål och grinig, avskyr Scrooge allting och alla. Men framför allt hatar han julen. Han kan inte tänka sig något värre än glädje, generositet och kärleksfull gemenskap. 

En natt besöks han av anden av sin avlidna före detta affärspartner och de tre julspökena, som tar med honom på en transformerande resa genom hans förflutna, nuvarande och framtid. Nattens händelser gör Scrooge till en förändrad man, med hjärtat fullt av kärlek och medkänsla. 

I denna nyuppsättning förvandlas Charles Dickens klassiska berättelse “En julsaga” till en musikal fylld med humor, medkänsla och de sporadiska skrämmande spöken. Föreställningen kombinerar den dickenska världen från 1800-talet med ett festligt tivoli, Adolphe Adams O Holy Night med Stevie Wonder, och försiktigt snöfall med blinkande discokulor. Musikal, opera, pop, rap och klassiska julsånger!  

Läs mer här

GöteborgsOperan

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.