fr

3 dec - 19 dec

Historisk filmupplevelse i Bältespännarparken

17:00event

I Bältespännarparken kommer en cirkulär 8 meter hög filmduk i en 30 meter bred installation att sättas upp. Här går det att kliva rakt in i Göteborgs 400-åriga historia i en 360 graders filmupplevelse. 

– Vi har ett stort festligt firande av Göteborgs 400-årsjubileum framför oss 2023, men när 2021 går mot sitt slut känns det jättefint att summera födelsedagsåret och samtidigt blicka framåt med denna mycket speciella filmupplevelse av Göteborgs historia, säger Mia Samuelsson, konstnärligledare på Göteborg & Co för Jubileet.

Filmupplevelsen är tolv minuter lång och visas nonstop mellan 3 december till 19 december kl 17.00–21.30. Syntolkning på svenska görs vid några tillfällen under perioden och vid dåliga väderförhållanden kan filmvisningen ställas in.

Vid frågor kontakta
Jennie Heidenfors, Projektchef
Evenemang Göteborg & Co

Tel:+46 31 368 40 99
jennie.heidenfors@goteborg.com

 

360 graders filmupplevelse av Göteborgs historia. Illustration: Stina Wirsén

Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring. Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism,Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Bältespännarparken

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.