9 apr - 9 sep

1

Hittaut 2022 i Göteborg – Innerstaden och Avenyn med omnejd

event

Den 9 april kommer succén Hittaut till Göteborg – Innerstaden och Avenyn med omnejd. En enkel orienteringsaktivitet för såväl göteborgare som besökare i alla åldrar. Det är 12:e året i rad som Hittaut arrangeras i Göteborg. I årets upplaga har 50 checkpoints placerats ut inom innerstaden och Avenyn med omnejd. Upptäck nya platser, motionera och vinn fina priser!

VINN PRISER – PÅSKVECKAN
Under vecka 15 och 16 blir varje registrerad checkpoint en lott som ger dig möjlighet att vinna fina priser från Innerstadens och Avenyområdets verksamheter. Utlottning av priserna sker den 24 april efter påskveckan. Läs mer om prisutlottningen på www.hittaut.nu/goteborg

KARTUTLÄMNINGSSTÄLLEN (kostnadsfritt)

LADDA NED PDF-KARTA HÄR

• Gothenburg Visitor Centre (Turistbyrån), Kungsportsplatsen 2

• Stadsbiblioteket, Götaplatsen 3

• Stadsbiblioteket 300 m2, Östra Hamngatan 32

• Digitalt på www.hittaut.nu/goteborg

• Ladda ned appen Hittaut

 

Checkpoints kommer sitta kvar fram till 4 september 2022.

All information om Hittaut finner du här.

Arrangör av Hittaut i Göteborg är Göteborg-Majorna OK, GMOK. Klubben är en av Sveriges största orienteringsklubbar. Hittut Göteborg – Innerstaden och Avenyn med omnejd har möjliggjorts genom samverkan med Hittaut Göteborg, Göteborgs Stad, Innerstaden Göteborg och Avenyföreningen.
 

Hittaut har blivit en folkrörelse och har i 13 år lockat tusentals deltagare att ta sig ut och leta checkpoints, främst sommartid i skog och mark. Förra året ökade det till 100 000 deltagare. Konceptet är enkelt – ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löprundan och upptäck nya platser.

Vid frågor om Hittaut kontakta:
Lena Dalerup
lena.dalerup@innerstadengbg.se 

Göteborg, Innerstaden och Avenyn med omnejd

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.