ti

1 feb - 1 maj

Nytt pop-up hotellrum på Radisson Blu Scandinavia Hotel

event

Efter sommarens jättesuccé på Radisson Blu Scandinavia Hotel med med Milajki Style FactOH!ry pop-up hotellrum är nu nästa temarum precis färdigbyggt. Näst på tur att förvandla hotellrum 255 är Berengaria.

Berengaria är ett escape room som lockar ivriga spelare från hela Europa som vill uppleva deras välgjorda 1920-tals miljö som även bjuder på en skådespelare i rummet. Ett Escape room är en typ av underhållning där besökaren själv är deltagare. Spelarna får höra en bakgrundshistoria och blir sedan inlåsta i ett rum fullt av ledtrådar och kluringar. Sedan gäller det att inom tilldelad tid, oftast en timme, lösa mysteriet och ta sig ut ur rummet. Det sägs att idén uppkom som en reaktion mot alltmer skärmunderhållning. 

Berengaria har profilerat sig genom sin oerhörda detaljrikedom, sin storytelling och sin välgenomarbetade inredning. Camilla Sjöling på Berengaria berättar att det inte fanns någon tveksamhet att hoppa på samarbetet hos Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Serien med unika pop-up hotellrum skapar hotellet i sambarbete med kommunikationsbyrån Revolve Concept.

Pop-up rummet öppnar 1:e februari 2022 och är aktivt i tre månader.

Bokning görs här https://berengaria.se/radisson

 

Vid frågor kontakta:
Jessica Rivle, General manager, Radisson Blu Scandinavia Hotel
Jessica.Rivle@radissonblu.com
031-7585000

Chris Eyoum / Camilla Sjöling, Driftsansvarig Berengaria,  Kamaji Experiences
chris@miniescape.se
0709 53 31 84

Daniel Jonzon, Konceptansvarig på  Revolve
Daniel.Jonzon@revolveconcept.com
0708  39 47 42

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en modern konferensavdelning med 16 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 500 sittande gäster. På hotellet finns Hagabadet Spa & Yogastudio som erbjuder yogaklasser, spaupplevelser och gym. Där finns även restauranger, barer, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser.

Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.