26 aug

Sebastian Krüger "ON STAGE" Vernissage 26 Aug

12:00:00event

I början av millenniet gav Krüger upp sin karriär som kommersiell illustratör för ägna sin tid åt att bedriva konst i form av hyperrealistiska målningar i storformat där han har krediterats med återuppfinna”New Pop Realism”. Krüger utgår dock från den stil eller ämne som passar hans humör där och då.

Krüger är nu en konstnär som tar sin plats bredvid de artister som han själv en gång beundrade -de människor som har använt sina unika talanger inom skådespeleri, musik eller någon annan konstform för att glädja och lyfta humöret hos människor runt om i världen. Med ödets lyckokast äger dessa människor nu hans egna konst. Dessa inkluderar Stan Winston, Sylvester Stallone, Steven Spielberg, Robert Rodriguez, Slash, Axl Rose, Steven Tyler och till och med den tidigare vd:n för Nike, Mark Parker, för att nämna några.

Krügers verk har visats i ett antal gallerier och museer i Tyskland såsom: Hannover, Berlin, Stuttgart, Köln, Hamburg, Bremen, Greiz, Dresden, Leipzig och Gronau. Vidare i Europa och över Atlanten i städer som: Utrecht, Antwerpen, London, Malmö, Göteborg, New York City, Boston, San Francisco, Los Angeles, Santa Monica, Scottsdale, Austin och Denver.

 

Varmt Välkomna på Vernissage 26 Augusti, utställningen pågår till 4 September.

Korsgatan 18 Göteborg

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.