ti

20 jun

Sommaryoga med Hagabadet i Botaniska

17:30:00event

I juni 2022 samlades över 1700 personer i Botaniska för att yoga tillsammans under bar himmel! Nu är det dags att återigen anmäla sig till Hagabadets traditionella sommaryoga. Välkommen till en magisk yogakväll i Göteborgs ljuvliga Botaniska trädgård.

Eventet är kostnadsfritt men förbokning krävs.

Anmäl dig senast 22/5 – Vinn 3 mån medlemskap
Anmäl dig senast 22 maj och delta under kvällen för att ta chansen att vinna 3 månaders medlemskap på Hagabadets ångande oas på Drottningtorget. Ett medlemskap fyllt av yoga, meditation, avslappning, bad, bastu, rödljus-rum, infrarött zonrum, gruppträning och mer.

Välj mellan två klasser
Det kommer att erbjudas två olika yogaklasser så att du verkligen får precis det du behöver just nu. Klasserna går parallellt, och du väljer på plats vilken klass du vill delta i, se nedan:

Solflöde, 60 min | Kitty Strand

Bli ETT med sommarens glödande ljus och sol på GRÄSmattan.
Bli ETT med Kittys glödande flow.
Bli ETT med glödande live DJ vibes.
Bli ETT med din inre glöd.
En flödande yogaklass som leds av Hagabadets uppskattade yogalärare Kitty Strand. Här blandas utmanande asanas med varma skratt. Kitty har under många år varit en del av Hagabadets yoga i Botaniska och har med sin personlighet gjort det till sommarens självklara startskott som många längtar efter. Kittys klass ackompanjeras av dj Stefan Abrahamsson med djupa, atmosfäriska basgångar blandade med rytmiska toner och melodier.

Slow Nature flow, ca 60 min | Sandra Adrian

En mjuk yogaklass som bjuder in till en upplevelse av djup medveten närvaro där du blir ett med naturen. Genom enkla rörelser och andetag återkopplar du till naturens element, jord, vatten, luft, eld och rymd. Här kan alla delta oavsett yogavana. Klassen leds av Hagabadets omtyckta lärare Sandra Adrian med en värme och närvaro som når varje deltagare. Här kan alla delta. Klassen avslutas med avslappning, sittande eller liggande i gröngräset medan Sandra spelar meditativt på Gong.

Praktisk information

  • Dag & Tid: Tisdag 20/6 kl 17.30 – 19.00
  • Plats: Botaniska trädgården, Göteborg
  • Ta med egen yogamatta, finns ej att låna.
  • Kostnadsfritt, men föranmälan krävs.
  • Kläder efter väder. Ha gärna lager på lager, så att du kan justera under klassen. Vid regn behöver de ställa in, meddelar då alla bokade via SMS och mejl om detta.
  • Vid förhinder, avboka din plats via formulär >>

BOKA HÄR! Genom din bokning bekräftar du att du tagit del av Hagabadets bokningsregler

Botaniska trädgården

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.