à la London Designmarknad tar småskalig design till Göteborg

Publicerat på tisdag 21 februarinyhet

à la London Designmarknad tar småskalig design till Göteborgs absoluta mitt. Under två helger samlas över 200 designers i Wallenstams lokal på Östra Hamngatan 23 vid Brunnsparken. Det blir en superdesignmarknad fylld med det senaste inom design, mode, konst och inredning.

25-26 februari och 4-5 mars flyttar à la London tillfälligt in i de 1 300 kvadratmeter stora lokalerna på Östra Hamngatan 23 i Brunnsparken, mitt emot Arkaden.

Vid varje tillfälle samlas drygt 120 designtalanger och små, kreativa företag. De som besöker marknaden båda helgerna har möjlighet att upptäcka och möta över 200 designers då varje helg har sin egen uppsättning utställare. En spännande blandning med allt från mode och accessoarer till konst och inredning.

– Vi vill vara med och bidra till en spännande och inspirerande stadskärna och samtidigt stötta lokal, småskalig design. Vi har sedan tidigare väldigt fina erfarenheter av att samarbeta med à la London, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt för Wallenstam i Göteborg.

Arrangörerna vill fira småskalig design lite extra och göra den än mer tillgänglig. Därför är det denna gång gratis inträde för alla besökare.

SUPERDESIGNMARKNADEN

• Datum: 25-26 februari och 4-5 mars.

• Tid: Lördagar 10-18, Söndagar 11-17.

• Plats: Östra Hamngatan 23, Brunnsparken.

• Vad: Sammanlagt 200 designers under två helger.

• Inträde: Gratis.

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.