Avi & Lena vinner Årets Guldkrona 2022

Publicerat på måndag 30 januarinyhet

Efter omröstning bland Innerstaden Göteborgs medlemmar och göteborgare har butiken Avi & Lena tilldelats utmärkelsen Årets Guldkrona 2022. Sedan 2006 har utmärkelsen Årets Guldkrona delats ut av centrumföreningen Innerstaden Göteborg för att prisa en framstående och engagerad verksamhet i innerstaden.

– Vi är glada att se ett stort engagemang från medlemmar och göteborgare i omröstningen. Alla nominerade verksamheterna attraherar besöksflöden och bidrar till utvecklingen av Göteborgs innerstad. Avi & Lena tillför ett unikt och spännande utbud till området, säger Lena Dalerup, Vd Innerstaden Göteborg.

Vinnaren av Guldkronan bör ha en varaktig affärsidé med tydlig profil, en positiv inverkan på innerstadens utveckling och vara en engagerad medlem i föreningen Innerstaden Göteborg. Medlemmar och göteborgare har under januari 2023 röstat på 6 nominerade verksamheter som utsetts av Innerstaden Göteborgs styrelse:

  • Science fiction bokhandeln, Kungsgatan 19
  • Hotel Eggers, Drottningtorget 2-4
  • Akademibokhandeln, Kungsgatan 44
  • da Matteo, Magasinsgatan 17A
  • Ahlströms Konditori, Korsgatan 2
  • Avi & Lena, Fredsgatan 10

Motivering Årets Guldkrona 2022: 
”Den lilla mysiga butiken med tidlösa, unika smycken, är älskad av både gammal som ung. Med personlig service som ligger göteborgarna varmt om hjärtat har butiken med dess erbjudande och välkomnande miljö bevisat att den står sig stark även i kristider.”

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.