Ellos Home årets verksamhet i Göteborgs innerstad

Publicerat på fredag 4 februarinyhet

Efter omröstning bland styrelse, medlemmar och besökare står det nu klart att Årets Guldkrona 2021 går till Ellos Home på Korsgatan 13.

– Vi är såklart väldigt glada och otroligt stolta över att få utmärkelsen Årets Guldkrona! Till en början var vi faktiskt lite överraskade över att vara nominerade i och med att vi inte har så många år på nacken som butik, men när man sedan läste de fina kommentarerna från alla som röstat på oss så värmde det något enormt i hjärtat och utmärkelsen blev därmed ett kvitto på att vi hunnit göra precis det avtryck hos våra besökare och kunder som var vår tanke när vi öppnade butiken, säger Sofia Wallqvist, butikschef Ellos Home Korsgatan.

Innerstadens styrelse nominerade i början av januari 6 finalister: da Matteo (Magasinsgatan), Ellos Home (Korsgatan 13), Ahlströms Konditori (Korsgatan 2), Raglady by Tara (Arkaden Galleria), Livly (Vallgatan 21) och Avi & Lena (Fredsgatan 10). Medlemmar i föreningen Innerstaden Göteborg har därefter tillsammans med besökare röstat fram sina favoriter mellan den 10 januari till och med den 31 januari 2022.

– Först och främst vill vi hjärtligt gratulera Ellos Home. Sedan 2006 har Innerstaden Göteborg delat ut Årets Guldkrona för att prisa en framstående verksamhet i innerstaden. Vinnaren bör ha en varaktig affärsidé med tydlig profil, en positiv inverkan på innerstadens utveckling och vara en engagerad medlem i föreningen Innerstaden Göteborg. Vi hade ett starkt nomineringsfält i år och sett ett stort engagemang i omröstningen. Med gårdagens glädjande besked om lättade restriktioner kan vi äntligen välkomna besökare tillbaka till innerstadens inspirerande utbud, säger Lena Dalerup, vd Innerstaden Göteborg.

Motivering:
”Genom att skapa en inbjudande och inspirerande miljö har Ellos Home blivit en självklar dragare i Göteborgs innerstad. Ett exempel på en framgångsrik kombination av fysisk butik och e-handel. Butiken har sedan öppnandet 2018 ständigt överraskat med nya kreativa koncept som matchat sortiment och säsong. Kunderna möts av kunnig och engagerad personal som alltid finns på plats för att guida och inspirera. Utöver sitt populära sortiment och goda service samverkar butiken också med andra aktörer i stadskärnan för att utveckla sitt erbjudande och uppmärksamma utbudet i området. Dessutom arrangeras ofta kundevents som lockar såväl trogna kunder som nya besökare till stan.”

– För mig som varit med sedan start har det varit otroligt häftigt att se hur butikskonceptet och teamet har utvecklats till vad det är idag. Att vi faktiskt lyckats med att ge våra härliga kunder det lilla extra när det kommer till kundservice och alltid bjuder på massor av inspiration. Vi har ju trots allt kunder som döpt om Korsgatan till Ellos-gatan så det känns som att vi blivit en väletablerad verksamhet i Göteborgs innerstad. Så stort tack till alla som röstat på oss och till alla er som fortsätter att besöka oss i butiken – ni gör vår dag, säger Sofia Wallqvist.

Vid frågor kontakta
Lena Dalerup, vd Innerstaden Göteborg
Tfn: 0706 -21 30 53
lena.dalerup@innerstadengbg.se 

 

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.