Flying Tiger Copenhagen inviger hjärtstartare på Kungsgatan

Publicerat på fredag 24 marsnyhet

Flying Tiger Copenhagen inviger en ny hjärtstartare vid sin butik på Kungsgatan i Göteborg, torsdagen den 30 mars kl. 11:00. Hjärtstartaren kommer att placeras utanför butiken i ett övervakat skåp och kommer därför vara tillgänglig för alla dygnet runt.

Hjärtuppropet vill uppmana fler företag, föreningar och organisationer att agera som Flying Tiger Copenhagen.

Flying Tiger Copenhagen har en ambition om att varje butik ska vara en hjärtsäker zon. För att uppnå detta har företaget blivit Hjärtvänlig Partner till Hjärtuppropet, och dessutom som första företaget ut.

Att bli en Hjärtvänlig Partner innebär att Flying Tiger Copenhagen stödjer och sprider budskapet om hjärtsäkerhet, vilket går i linje med deras värdering hjärta. Flying Tiger Copenhagen vill vara en plats där hjärtan både bankar och räddas och de ser detta samarbete som en symbol för deras starka övertygelse om vikten av hjärtsäkerhet.

– Vi är stolta över att vara det första företaget som Hjärtvänlig Partner till Hjärtuppropet. Genom att placera hjärtstartare utanför vår butik på Kungsgatan i Göteborg samt utbilda vår personal, kan vi kan rädda liv och sprida medvetenhet om hjärtsäkerhet. En av våra värderingar är just hjärta, därför är detta samarbete en bra match, säger Flying Tiger Copenhagens Sverigechef Arben Rexhepi.

Hjärtuppropet närvarar under invigningen med ambassadörerna Lena AplerThomas RavelliStaffan Lindeborg och initiativtagaren Björn Jadeland.

Flying Tiger Copenhagen närvarar under invigningen med nordenchefen Martin Sörenhag, sverigechefen Arben Rexhepi och marknadschefen Sebastian Karlsson.

Läs mer:

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.