Fredag 24 september slår IKEA upp dörrarna till planeringsstudio på Kungsgatan

Publicerat på torsdag 23 septembernyhet

Imorgon öppnar IKEA sin planeringsstudio på Kungsgatan. Som kund får du där möjlighet att träffa heminredningsexperter som erbjuder personlig hjälp med att planera och beställa ur hela sortimentet på IKEA. I planeringsstudion finns ett urval ur sortimentet att inspireras av, det finns däremot inga produkter att ta med hem direkt, utan allting levereras hem.

I mitten av juni berättade IKEA om sina planer att öppna så kallade planeringsstudios i tiotalet städer runt om i landet. Därmed ska IKEA bli mer tillgängliga på platser där det idag inte finns något varuhus. De nya formaten ska komplettera de redan etablerade varuhusen, e-handeln och IKEAs digitala lösningar. 

– Vi är så glada över att komma närmare våra kunder i Göteborg och hoppas att de är lika nyfikna som vi på att utforska ett nytt sätt att mötas på. Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap om livet hemma på en ny plats och göra det lättare för fler att ta del av vår heminredning. Samtidigt vill vi i detta innovationsprojekt lyssna på och lära oss av våra kunder så att vi kan fortsätta utveckla våra butiksformat tillsammans, säger Anders Henricsson, Varuhuschef på IKEA Bäckebol.

Detta är IKEA Göteborg City Planeringsstudio:

  • 95 kvadratmeter stor.
  • Planeringsstudion hittar du på bottenplan i Centrumhuset där gamla Akademibokhandeln låg i korsningen Kungsgatan/Östra Hamngatan.
  • Här kan kunder inspireras av olika delar av vårt sortiment samt få personlig service och hjälp med att planera och inreda alla olika rum hemma.
  • Genom digitala tjänster och personliga planeringsmöten kan våra kunder få hjälp att planera ett nytt badrum, kök, en hel garderobsvägg eller göra ett omtag på vardagsrummet.
  • Ingenting går att köpa med sig från butiken, men allting går att få levererat hem. Dessutom går det att få hjälp med montering.

Läs mer här IKEA Planeringsstudio

Foto: IKEA

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.