Hôtel Eggers fotosalong – Göteborg från ovan

Publicerat på måndag 6 februarinyhet

I utställningen ”Göteborg från ovan” mixar Hôtel Eggers nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Open Sky Photo som fotograferar Göteborg från ovan med sina drönare. Detta är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer.

Utställning av drönarfoton över Göteborg
Fotosalongen ”Göteborg från ovan” öppnar den 9 februari kl. 17.00.
Varmt välkommen till Hôtel Eggers för att se dessa fantastiska foton — med vyer över Göteborg som aldrig upplevts tidigare!

Utställningen pågår 9 februari–2 september
Tavlorna hänger i hotellets allmänna ytor och besökare välkomnas från och med kl. 17 den 9 februari och sedan måndag–lördag mellan kl. 8 och 21 till och med den 2 september 2023. 

Bästa fotot utses av besökare
Från att utställningen startar till och med den 2 juni kommer hotellets besökare att kunna rösta på sitt favoritfoto och vinnaren koras den 3 juni. Vinnarfotot förstoras upp och får en fin plats mitt i Nordstan 12 juni–12 juli.

De som röstar är med i utlottningen av paketet HEMMA PÅ EGGERS för två personer.

Läs mer om fotoutställningen här 

Vilka är Open Sky Photo?
Under 2022 slog sig fem Göteborgsfotografer samman och startade Open Sky Photo. De är ofta ute tillsammans och fotograferar, pratar om livet i allmänhet och delar med sig av tips och lärdomar från drönarfotografins magiska värld.

Open Sky Photo består av Robin Holmkvist, Sebastian Anderberg, Tobias Gustavsson, Markus Esselmark och Fredrik Stjernfelt.

Foto: Hotel Eggers

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.