”Kom igen, älskling”

Publicerat på Monday, May 4news

Nu serveras härliga smakupplevelser från det libanesiska köket på Basargatan 10 i Göteborg när Yalla Habibi, som betyder ”Kom igen, älskling”,  precis har öppnat i Wallenstams lokaler.

– Att ge kärlek är vår passion och att få kärlek är vår drivkraft, därav namnet Yalla Habibi. Restaurangen här på Basargatan blir något extra med omtyckta klassiker från Mellanöstern till schyssta priser, säger ägaren Haider Al-Jadiri.

Yalla Habibi har öppet alla dagar i veckan och serverar allt från falafel, wraps, kebab, meze, shawarma till tabouleh, baklava och goda röror.

– Öppningen blev ju tyvärr något försenad på grund av Covid-19 men nu är vi tack vare hjälp från Wallenstam äntligen igång, vilket känns så härligt. Vi har plats för cirka 40 platser i restaurangen men kunderna väljer själva om de vill ta med mat i farten eller äta hos oss, säger Haider Al-Jadiri.

Specifikt för restaurangen på Basargatan blir att menyn kompletteras med hamburgare, något som skiljer restaurangen från Yalla Habibis tidigare etableringar på Hotellplatsen i Göteborg och Kongahälla center.