Ny butik till innerstaden

Publicerat på torsdag 4 novembernyhet

Den danska detaljhandelskedjan Søstrene Grene öppnar den 19 november en helt ny butik på en av Göteborgs mest välbesökta shoppinggator, Fredsgatan 9–11. Den nya Søstrene Grene-butiken blir den fjärde i Göteborgsregionen, men den första med centralt läge samt den första butiken i Sverige med ett helt nytt butikskoncept, ”Retail for the Senses”. Trots ett nytt butikskoncept kommer kunderna att känna igen sig i det breda utbudet av bland annat inredning, småmöbler, köksartiklar, te och kaffe, pappers- och hobbyartiklar, leksaker.

Nytt butikskoncept
Den nya butiken som är på 350 kvm kommer med ett helt nytt butikskoncept, ”Retail for the Senses”. Det har lanserats i andra städer som Köpenhamn, Helsingfors och Trondheim där det har mottagits mycket väl hos kunderna. Som namnet avslöjar ska det nya butikskonceptet väcka alla sinnen och omfamna kunderna med en genuin Søstrene Grene-känsla – det vill säga glädje, avkoppling, ”hygge”, förtjusning och det ständigt föränderliga.

– Med ett centralt butiksläge på en av Göteborgs shoppingtätaste gator, där vi blir grannar med andra välkända och omtycka butiker, så är vi såklart väldigt glada och tacksamma. Jag och min personal är förväntansfulla inför att välkomna kunder till en ny spännande shoppingsupplevelse och att få presentera det nya butikskonceptet, säger Christian Malholm, franchisepartner, Søstrene Grene.

Søstrene Grene har i dag 12 butiker i Sverige samt att de tidigare i år lanserade en webbshop.  

– Sverige är en spännande marknad för Søstrene Grene. Det här blir vår 13:e butik, men den första med vårt nya butikskoncept som vi är mycket stolta över att få presentera. För oss är det viktigt att hitta rätt butikslägen nära våra kunder och Fredsgatan är ett fantastiskt läge. Det är med spänning vi ser fram emot att erbjuda våra befintliga och nya kunder i Göteborg ”hygge” och en sinnlig shoppingupplevelse, säger Mikkel Grene vd och delägare på Søstrene Grene.

Den nya butiken på Fredsgatan 9–11 i Göteborg öppnar den 19 november kl. 09.59.

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.