Ny second hand-butik i Arkaden

Publicerat på onsdag 24 marsnyhet

Stadsmissionens second hand öppnar en ny butik för att inspirera göteborgarna till att handla second hand och också erbjuda fler koncept som ytterligare komplement för en hållbar konsumtion.

I pop up-butiken i Arkaden erbjuds ett handplockat second hand-sortiment samt kläder och produkter från Remake Stockholm och Remake Ergon. I butiken finns också möjlighet att hyra kläder och kunderna kan lämna in sina egna plagg för enklare lagningar.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse och det känns fantastiskt att få öppna en second hand-butik mitt i Göteborgs pulsåder, säger Linus Bergström, verksamhetschef på Stadsmissionens second hand.

– Jättekul att kunna erbjuda göteborgarna att handla second hand i detta läge och det ska bli spännande att se hur kunderna tar emot vårt breda erbjudande med utvalda kläder och prylar, remake, lagnings- och hyrningstjänster, säger Linus.

Stadsmissionens second hand ägs och drivs av Göteborgs Stadsmission. Med Arkaden har de tio butiker. Sju butiker finns i Göteborg (Alelyckan tillfälligt stängd) och en butik vardera i Alingsås, Kungsbacka och Mölndal. Butiken i Arkaden öppnar 25 mars.

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.