Nya butiker öppnar i Arkaden

Publicerat på måndag 3 oktobernyhet

Efter beskedet att United Colors of Benetton och FACE Stockholm lämnar efter 20 år i Göteborg, tillkommer nu två nya etableringar i Arkaden Galleria.

Smyckesbutiken Caroline Swedbom Jewelry har länge letat efter den perfekta lokalen i Göteborg. Företaget har sedan tidigare två butiker, en i Stockholm och en i Malmö. Nu ser de fram emot att välkomna göteborgare till sin nya butik i Arkaden. 

– Då det länge varit efterfrågat från våra kunder i området så ser vi att denna plats kommer vara den ultimata mötesplatsen för alla våra kunder i Göteborgstrakten. Många har nog besökt våra andra butiker och fått känna på hela upplevelsen, säger Matilda Pellas, PR och event Caroline Swedbom Jewelry, till GP. 

Den andra butiken som slår upp dörrarna är Synsam recycling outlet, en handelsplats för återvunna glasögonbågar och solglasögon. Produkterna som säljs är återvunna från Synsams butiker, där kunder lämnat in sina förbrukade glasögon.

– Vår uppgift är att skapa rätt mix längs ett stråk eller i ett område. Målet är att stärka upplevelsen för alla de som rör sig i området – både de som åker till platsen för att shoppa men även de som jobbar och bor i området, säger Vasakronans kommunikationschef Rebecca L Thorell till GP.

Butikerna öppnar 7 oktober 2022.

Läs hela artikeln i GP här.

Bild: Caroline Swedbom Jewelry

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.