Silverfabriken utsedd till årets verksamhet i Göteborgs innerstad

Publicerat på fredag 9 februarinyhet

Efter omröstning bland medlemmar och göteborgare har centrumföreningen Innerstaden Göteborg tilldelat butiken Silverfabriken Göteborg utmärkelsen Årets Guldkrona 2023.

Sedan 2006 har utmärkelsen Årets Guldkrona delats ut för att prisa en framstående och engagerad verksamhet i innerstaden. Bland tidigare års vinnare hittar vi Ströms Göteborg, Ellos Home, Linderoths, Jarl Sandin med flera.

– Jag blev väldigt överraskad, men också både stolt och glad över att Silverfabriken blev nominerad ihop med så många fina företag. Att det dessutom skulle leda till vinst är verkligen hedersamt. Stort tack till Innerstaden för allt ni gör för oss medlemmar, säger Pia Orrgren, ägare Silverfabriken Göteborg.

Vinnaren av Guldkronan ska ha en positiv inverkan på innerstadens område, var en engagerad medlem och god ambassadör för föreningen och området. Omröstningen har pågått under januari 2024 och göteborgare har fått rösta på 6 nominerade verksamheter:

Kopps

Silverfabriken Göteborg

Wallenstam

WorqiWorqi

MK Illumination

Café Cappuccino

– Vi är glada att se ett så stort engagemang från alla som röstat. De nominerade företagen bidrar alla till innerstadens utveckling på olika sätt och jobbar aktivt för att skapa en trivsam innerstad, främja föreningen och en god gemenskap i området. Silverfabriken attraherar besöksflöden inte bara till den egen butik men även till Antikhallarna där Pia fungerar som en ambassadör. Hon ger alltid ett varmt välkomnande till alla besökare och kunder och värnar sammanhållningen, säger Lena Dalerup, vd Innerstaden Göteborg.

Motivering Årets Guldkrona 2023

”Som en god ambassadör för både föreningen och området har Silverfabriken inte bara arbetat för sin egen utveckling utan även aktivt bidragit till att stärka innerstadens sammanhållning.

Kunder och besökare möts alltid av ett varmt välkomnande som lyfter det omgivande området och övriga verksamheter.

Med ett varmt bemötande, expertis och sitt unika hantverk ges en god anledning att besöka innerstaden och Antikhallarna.

Årets Guldkrona tilldelas Silverfabriken för deras enastående engagemang och för att de på ett exemplariskt sätt representerar det bästa av vad Göteborgs innerstad har att erbjuda.”

Läs mer om Silverfabriken Göteborg här.

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.