Sommarfest på Rosenlundskajen

Publicerat på onsdag 24 augustinyhet

Lördag 27 augusti bjuder vi in till en heldag på kajen med stans bästa solläge! Njut av livemusik från flytbryggan bakom Feskekörka, aktiviteter för hela familjen vid Esperantoplatsen och besök verksamheterna i området som bjuder på roliga aktiviteter för stora som små. 

NÄR: Lördag 27 augusti från kl. 11 till sent.

PROGRAM:

  • BF/C live kl. 12.00 och 14.00
  • Lekland, jellyball-prickskytte på Esperantoplatsen kl. 11.00 -18.00
  • DJ Martin Lost kl. 16.00 – 22.00
  • Boulebar bjuder på lekar, diplom, medaljer, KA-POW! boulebowling, speedboule, ballonger, ansiktsmålning och nice erbjudande på våfflor och moule.
  • Selfmade ordnar med pyssel för alla barn inne i butiken kl. 11-16. Gör en pompomboll, måla egen tygbag med fingerfärg eller tillverka ett smycke. Alla barn får en klubba! Kostnad från 20 kr.
  • Erikshjälpen har en fullproppad butik, fikaerbjudanden i kaféet, pannkaksparty och såpbubblor. Hurra Pang Pang hjälper till att bygga monument/ skulptur tillsammans med alla besökare.
  • Kappa Bar bjuder på gratis spel till alla ätande barnfamiljer kl. 13-18 på både PS5 och Nintendo Switch. Alla barn bjuds också på glass. Vid 18-tiden startar lördagsquizet med tema ”General Knowledge” och från 21 blir det DJ fram till stängning 01.
  • Barabicu och Zamenhof bjuder på dagsfest med brunch och DJ.

Vi utlovar en sommarfest på Rosenlundskajen där gatan bubblar av liv och rörelse. Ses i city i sommar! Mer information om evenemanget hittar du här.

I sommar satsar Innerstaden Göteborg stort på aktiviteter och utsmyckningar för att skapa en extra välkomnande stadskärna. Aktiviteterna är en del av Göteborgs Stad större satsning ”Ses i city i sommar” som erbjuder göteborgare gratis sommarnöjen och görs i samarbete med Göteborg och Co, Placemaker Consultning Gbg, Inspira Projects och Senior Consultant Illumination & Decoration.

goteborg.com
goteborg.se 

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.