SOVA väljer bästa cityläge i Göteborgs innerstad

Publicerat på fredag 22 oktobernyhet

Lagom till julhandeln öppnar SOVA en ny konceptbutik i Göteborgs innerstad, på Korsgatan 14 i Wallenstams lokaler. Mitt emot Domkyrkan på 667 kvadratmeter inspirerar Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar med sitt sängsortiment.

– Det är väldigt roligt att få välkomna SOVA till bästa cityläge inom Vallgraven. Ett fint och trevligt tillskott som stärker stadskärnans utbud och samtidigt blir ett fint komplement till övriga verksamheter i området, säger Marina Fritsche, vice vd för Wallenstam.

1989 öppnade den första SOVA-butiken i Malmö. Idag är SOVA Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar och tillbehör och sysselsätter 150 anställda i Sverige med 16 butiker i Stockholm, Göteborg och Skåne.

– Vi vill inspirera och ge fler människor chansen att enkelt utforska SOVAs sängsortiment och ser därför ett ökat behov av butiker i citylägen. Detta är en efterlängtad förstärkning av SOVAs närvaro i Göteborg. Rätt storlek, mitt i stan och med bra skyltmöjligheter, säger Johan Forssman, vd på SOVA. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Elisabeth Vansvik, Kommunikationsdirektör Wallenstam AB,
tel. 031-20 00 00 alt. 0705-17 11 38

Foto: Wallenstam 

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.