Sustain by Oscar Jacobson till kvarteret Victoria

Publicerat på måndag 23 oktobernyhet

Oscar Jacobson fyller 120 år i år och firar det med att stärka sin närvaro i Göteborg med nyöppnade av hållbarhetsbutiken ”Sustain by Oscar Jacobson” samt ombyggnad av butiken på Avenyn. Det blir runt årsskiftet som den nya butiken öppnar i Wallenstams lokaler mitt i Victoriapassagen i Göteborgs innerstad. En butik där kunderna kan köpa, sälja och hyra plagg från Oscar Jacobsons kollektioner.

Sustain by Oscar Jacobson är ett initiativ som bidrar i arbetet med att främja nya konsumtionsmönster för en mer hållbar modebransch. För två år sedan öppnade Oscar Jacobson sin första Sustain-butik i Stockholm, därefter digitaliserades även konceptet.

– Med Sustain by Oscar Jacobson kan vi vara med och bidra i arbetet med att främja nya konsumtionsmönster för en mer hållbar modebransch,” säger Richard Woodbridge, VD Oscar Jacobson.

Det blir mitt i kvarteret Victoria som Sustain by Oscar Jacobson kommer erbjuda ett selekterat urval av second hand-plagg. Dessutom kommer det finnas möjlighet att sy upp unika plagg av överblivna tyger, spill och restlager från tidigare säsonger.

Som ytterligare ett led i Oscar Jacobsons satsning i Göteborg genomgår butiken på Avenyn en renovering för att kunna erbjuda kunderna en ännu bättre shoppingupplevelse.

Oscar Jacobson grundades 1903 och är ett av Sveriges mest anrika herrkonfektionsföretag. Försäljningen sker via 18 egna fysiska butiker, egen e-handel samt genom cirka 150 återförsäljare.

Källa och pressfoto: Wallenstam

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.