Utomhusbio på Grönsakstorget

Publicerat på torsdag 24 augustinyhet

Snart händer det mycket spännande på Grönsakstorget! Under några veckor i slutet av sommaren omvandlas Grönsakstorget till ett tillfälligt sommartorg. Stadsmiljöförvaltningen Göteborgs Stad fick i uppdrag att ta med Grönsakstorget i satsningen på sommartorg 2023. Förvaltningen tar sig an det som en två-stegsraket där man 2023 kommer fokusera på att ta reda på vad göteborgarna skulle vilja se på platsen.

Innerstaden Göteborg har tillsammans med fastighetsägare och verksamheter deltagit i dialogen och framfört idéer för torget. 

Program augusti

26 aug: Torget invigs genom att Göteborgs stad bjuder på en gratis utomhusbio. Film: DIRTY DANCING En klassiker från 1987!

1-3 sept: Streetfood festivalen gästar torget under Kulturkalaset

9 sept: Alla Göteborgare välkomna på drop-in dialog om sommartorget på Grönsakstorget tillsammans (med designstudenter från HDK-Valand). Samtidigt pågår bl.a. en slöjdworkshop med Anders Lindberg och Nämnden för Hemslöjdsfrågor. Det kommer slöjdas hopprep, vänskapsband med mera. Mer info längre fram.

Vecka 37: Vi säger hej då för denna gång! Parkeringsplatser återupptas och det planeras vidare för sommartorg på Grönsakstorget 2024.

Information läggs ut löpande här

Välkomna till sommartorg på Grönsakstorget 2023!

Fotograf: Amanda Troell

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.