Gå 2 betala för 1 ! THEN BLOMSTERTIJD NU KOMMER/Göteborg Baroque/Olivia Bergdahl/Kronhuset 4/5 maj

Erbjudande

GÅ TVÅ BETALA FÖR EN på 

THEN BLOMSTERTIJD NU KOMMER 4 & 5 maj i Kronhuset 

Grammisnominerade Göteborg Baroque möter scenpoeten Olivia Bergdahl på Kronhuset den 4 och 5 maj och skapar tillsammans en hyllningskonsert till våren och sommaren. Musik av Vivaldi, Purcell och Corette i Göteborgs bäst bevarade hus från 1600-talet! I pausen finns möjlighet att förfriska sig på Café Kronhuset. För att ta del av erbjudandet, mejla ekonomi@goteborgbaroque.se och uppge Innerstaden 

Som säsongsavslutning vill Göteborg Baroque bjuda in er att uppleva en riktig skolavslutningskänsla. Den älskade psalmen Den blomstertid nu kommer skrevs redan 1695 och förknippas lika mycket med skolavslutningar som syrener och betygskuvert. Lika älskad törs vi nog påstå att Antonio Vivaldis De fyra årstiderna är.

I denna konsert får vi minnas våra barndoms avslutningar och lyssna till ett knippe sommarplågor samtidigt som vi firar in den antågande sommaren!

Gästartist är estradpoeten Olivia Bergdahl – prisad poetry slam-mästare, hyllad författare, krönikör och radiopratare. Våren 2022 är hon aktuell med romanen Vård & omsorg, en bok som forsar fram i en dialog mellan en mamma och hennes ofödda barn, en gripande roman om att som lyckligt gravid kastas in i det mörker som en cancerdiagnos är, och överleva.

Portarna öppnar kl. 18:00. Då, liksom under pausen finns det möjlighet att köpa dryck och tilltugg i Kronhusets café, tvärs över gården. Välkomna!

 

 

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.