Terminalglasögon – För dig som anställd

Erbjudande

Funderar du på terminalglasögon eller arbetsglasögon? Upplever du att du har grusiga ögon, huvudvärk, torra ögon och ont i nacken efter en hel dag framför datorn? Detta kan vara tecken på att du anstränger dina ögon när du sitter framför bildskärmen – även om du redan har glasögon. Men oroa dig inte. Med terminalglasögon, alltså glasögon anpassade för bildskärmsarbete, kan du få hjälp med dina besvär.

Så här ligger det till; alla som arbetar med bildskärmsarbete mer än en timme per dag har rätt till att få en synundersökning betald av sin arbetsgivare, enligt gällande arbetsmiljölag. Visar det sig då att det finns behov av särskilt anpassade bildskärmsglasögon, och dina privata glasögon inte fungerar, ska arbetsgivaren bekosta även dessa. Bra, va! 

Tillsammans med våra medarbetare på Synsam Flagship Store Korsgatan, vid Domkyrkan,  går vi igenom dina arbetsuppgifter och gör en fullständig synundersökning. Vi tar sedan fram en lösning för just dina behov. Skulle det visa sig att du vill ha glasögon eller linser även privat hjälper vi dig med detta när du ändå är och besöker oss. Kom in till oss eller besök synsam.se för att boka din tid. Du når oss också på goteborg-korsgatan@synsam.com eller 031-774 15 58.