Testa Time2Care´s massagestol utan kostnad!

Erbjudande

Vi vill erbjuda Innerstadens medlemmar möjlighet att testa en massagestol kostnadsfritt!

Våra massagestolar hyrs av arbetsplatser som vill att medarbetarna ska hålla länge/ska vara långtidsfriska, orka mer och ha energi kvar till allt i livet.

Regelbunden massage förebygger och lindrar värk, ser till att du återhämtar dig och blir både mera avslappnad och uppladdad. I det större perspektivet vill vibidra till att människor i samhället blir mera välmående och på ett enkelt sätt får möjlighet till återhämtning. Forskning visar att vi kan stressa en hel del bara vi får möjlighet till återhämtning.

Testa massagestol kostnadsfritt
Innan du tar beslutet att investera i en stol så vill vi ge er möjligheten att testa den. Vi är nämligen helt säker på att du och dina medarbetare kommer att trivas i stolen och få en positiv känsla rätt snabbt. Ni kan låna massagestolen i en vecka och utvärdera vad ni tycker. Innan ni börjar testa den får ni också en kort utbildning. Med massagestolen kommer också ett program i Mental Träning med Olof Röhlander.

Time2Care är en svensk ledande leverantör av högkvalitativa massagestolar med en rad funktioner som erbjuder såväl helkroppsmassage som massage av valda kroppsdelar och mentala återhämtningsprogram. Stolarna är utvecklade i samarbete med forskare och sjukgymnaster för att ge både medicinskt riktig massage och en behaglig upplevelse och utmärker sig med de senaste funktionerna på marknaden.

Time2Care massagestolar hyrs ut till företag och verksamheter inom både privat och offentlig sektor. Inom privat sektor finns välkända företag som exempelvis Swedbank, Scandic, ICA och COOP och inom offentlig sektor bl.a. äldreboenden, skolor, kommunala förvaltningar och Försäkringskassan.

De som valt att hyra Time2Care massagestolar har funnit att de för en måttlig kostnad kan nå betydande hälsovinster och ökad arbetstrivsel vilket ofta också resulterat i minskad sjukfrånvaro/-kostnader. Införskaffande av Time2Care massagestolar blir därmed såväl mänskligt som ekonomiskt en lönsam investering/åtgärd.

Effekter av regelbunden massage
Massagens goda effekter är många. Den regelbundenhet som går att få till med en massagestol är något som många lyfter som avgörande för att få såväl bestående som förebyggande effekter. 
Läs mer

Allt fler företag upplever de positiva effekterna av att låta personalen få nyttja Time2Care högkvalitativa massagestolar. Några av dem är:

Storsjöbygdens Städ AB  
Läs om delägaren Rezgar Bijars erfarenheter där han bl.a. säger att satsningen på Time2Cares massagestol varit den bästa som gjorts hittills ur ett arbetsmiljöperspektiv”.
Läs mer

Äldreboende i Östersunds kommun
Genom ett nytt grepp om välmående och återhämtning har äldreboendet Skogsbruksvägen i Östersund drastiskt minskat sjukfrånvaron med 65 % bland medarbetarna. Vi har intervjuat enhetschefen och fått detaljerna. 
Läs mer

Minskade kostnader och ökat välmående med massagestol hos Kinnarps Mälardalen
Kinnarps arbetar med inredningslösningar, möbler och ergonomi. Till sitt showroom i Västerås hyr Kinnarps Mälardalen en av Time2cares massagestolar till sina medarbetare och ser tydliga positiva effekter på både individ och företagsnivå.
Läs mer

Massagestol uppskattad av både musiker & massör i Dalarna
Medarbetarna hos Musik i Dalarna består av musiker, tekniker och administratörer. De har på olika sätt statiska eller tunga jobb och en gemensam nämnare är att alla uppskattar den massage arbetsgivaren erbjuder.
Läs mer

Med vänlig hälsning
Eva Bergström
Time2Care Scandinavia AB 
Tel 0768-944186
eva.bergstrom@time2care.se
www.time2care.se

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.