Vi hjälper dig att skapa en optimal, flexibel och säker logistiklösning!

promotions

Hej,

Mitt namn är Eric Bohlin och jag arbetar på Bring här i Göteborg. Vi arbetar med alla typer av budtjänster, med hemleveranser direkt från butiker, men också med expressleveranser i hela Sverige.

För oss är det viktigt att kunna bidra till stadens liv och välmående och står gärna till tjänst för att du lättare ska kunna möta dina kunders behov – inte minst under denna utmanade situation kring Corona. Till exempel kan vi utföra hemleveranser eller hjälpa till med ärenden och inköp. Vi kan också flytta ditt kontor hem till dig, men också tillbaka till arbetsplatsen när det blir dags för det.

I dessa tider är vi också glada att vi erbjuder digital signering för alla mottagare, vilket innebär att mottagarna signerar för sin leverans på sin egen telefon istället för chaufförens. Det gör att mottagarna och chaufförerna inte kommer kontakt med varandra, samtidigt som det löser kvitteringen vilket fortfarande är en viktig efterfrågan vid vissa typer av leveranser. Vi hoppas att detta kan bidra till en trygg och säker känsla när vi levererar. Läs mer om lösningen här: https://www.bring.se/express/ny-losning-pa-smittorisken

Hör gärna av dig vid frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till att skapa en optimal, flexibel och säker logistiklösning anpassad efter din verksamhet och dina behov, givetvis till ett bra och rimligt pris.

 

Vänliga hälsningar,

Eric Bohlin

0721-718856

eric.bohlin@bring.com

 

 

Läs mer om våra åtgärder kring Coronasmittan på vår hemsida: https://www.bring.se/kundservice/coronainformation