Vallgatan

Vallgatan är en stilren och välklädd gata, med gott om butiker som passar för den som söker nya inslag till garderoben eller hemmet. Inte minst finns här flera fingertoppskänsliga second hand-butiker med modefokus. Men även papper, tapeter och inredning går att hitta på Vallgatan, som fick sitt namn redan 1666 – så du förstår att den här gatan verkligen rymmer en hel del Göteborgshistoria. 

Grandpa  
Grandpas göteborgsbutik öppnade 2010 och har sedan dess bjudit in göteborgarna till skandinaviskt, tidlöst mode och vacker inredning. Butikens sortiment består utav högkvalitativa produkter med lång hållbarhet, gärna så ekologiskt producerade som möjligt. Här hittar du både dam- och herrkläder och design som får hemmet att lyfta.  

Vallgatan 3, grandpa.se 

Twist & Tango  
Hos Twist & Tango hittar du vardagsmode med skandinaviska, feminina och moderna inslag som snabbt blir favoriter i garderoben. Här hittar du feminina plagg med en personlig twist som får din outfit att glänsa oavsett var du befinner dig.  

Vallgatan 28 twisttango.com 

Milk & Honey 
En klädbutik som inspirerar med personlig service, värme och passion. Hos Milk & Honey hittar du ett stort utbud av damkläder, smycken, accessoarer och skor. I sortimentet finns bland annat populära varumärken så som Malena Birger, Second female, Syster P och många fler. Här finns allt från basplagg till festligare tillfällen.  

Vallgatan 27,  milkhoney.se

Fler verksamheter från Vallgatan hittar du i Kvarteret Victoria HÄR.