Medlemsberättelse -WorqiWorqi

Text

WorqiWorqi hjälper dig i Göteborg som söker erfaren serveringspersonal, med social kompetens, flexibilitet och ett positivt teamwork. Företaget grundades under pandemin 2021 av Anders Pettersson och Anna Norlin, båda med över 30 års erfarenhet av ledarskap, rekrytering, service och sälj. Sedan juni 2022 driver Anna Norlin verksamheten själv.

– Nu har jag ett bemanningsföretag, Worqiworqi, där jag hyr ut serveringspersonal till konferenser, hotell, restaurang, företagsevent, catering och privata fester. Jag ser både befintliga och nya kunder i Innerstaden Göteborg, men framförallt att jag vill värna och hjälpa till i besöksnäringen i vår fina stad, säger Anna.

WorqiWorqi gick med som medlem i centrumföreningen Innerstaden Göteborg under 2023.

– Jag har en bakgrund inom retail då jag arbetat i och drivit butiker i 25 år. Den sista var Tommy Hilfiger som ligger i Arkaden så jag känner mig hemma i innerstaden.

Fokus för WorqiWorqi är att leverera konsulter med gedigen erfarenhet med en hög servicenivå, bra bemötande, bra teamwork som leder till kul på jobbet tillsammans med hela arbetslaget på varje ställe. Anna brinner för relationsbyggande och att knyta nya kontakter. Som svar på frågan om vad är det roligaste inom hennes nisch, är det just det mänskliga mötet som lyfts upp.

– Mötet med människan. Att jag kan hjälpa en bransch som haft några tuffa år, att jag kan hjälpa personer i arbete. Att mina konsulter och kunder är fantastiskt trevliga gör ju sitt till. Ibland hoppar jag in själv i körning för att bara få vara med och uppleva lite. Som entreprenör ser jag alltid nya möjligheter.

”Jag ser både befintliga och nya kunder i Innerstaden Göteborg, men framförallt att jag vill värna och hjälpa till i besöksnäringen i vår fina stad.”

Kan du dela några erfarenheter från din tid som medlem?

– Innerstaden är en förening som man får ut så mycket som man själv väljer, i mån av tid eller intresse. Positivt menat! Bra utbildningar, nätverk, träffar med mera. Väldigt bra information i medlemsplattformen Chainels som jag ändå bara hinner till hälften, och många trevliga event som jag varit och kommer att vara med på, säger Anna.

Läs mer om WorqiWorqi här!

Foton: WorqiWorqi

Denna webbplats använder cookies för att optimera din surfning.